středa 2. ledna 2013

Ahoj, již podle názvu je asi zřejmé, že se na svém blogu chci věnovat zdravějšímu vaření a pečení.Nejsem žádná profesionální kuchařka ani spisovatelka, ale snad bude moje vášeň k vaření stačit :) Představím se tedy prvním receptem, co říkáte?

Dijonské hovězí
  • 700 g hovězího zadního masa
  • kousek celeru
  • 4 mrkve
  • hrst zelených fazolových lusků
  • cibule
  • 3 lžíce kečupu (nejlépe nedoslazovaného),sůl,pepř,mletá červená paprika
  • 2 lžíce oleje
  • rýže
Hovězí maso odblaníme, omyjeme a nakrájíme na nudličky, které orestujeme na rozpáleném oleji. K masu přidáme na kousky nakrájenou cibuli, celer, mrkev, kečup, sůl,pepř,mletou papriku a  vše podusíme,dokud není maso měkké. Podle potřeby podléváme nudličky nejlépe hovězím vývarem. Asi 15 minut před koncem přidáme hrst fazolových lusků. Podáváme s rýží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře :)