středa 2. ledna 2013

Sňídaňová ovesná kaše s ovocem
  • 3/4 šálku ovesných vloček
  • hrnek mléka
  • lžíce hořkého kakaa
  • lžička medu nebo kostka vysokoprocentní čokolády
  • skořice
  • hrozinky (popř. jiné sušené ovoce)
  • čerstvé ovoce (tady jsou jahody a strouhaná jablka - ty vřele doporučuju - dobré jsou také hrozny, banán, nektarinky, broskev atd...)

Vločky dáme do kastrůlku spolu s mlékem (ani se nemusi předem namáčet), přidáme kakao, čokoládu, skořici, hrozinky a nakrájené ovoce - vše podle chuti a nechame projít varem. Poté necháme chvíli povařit na mírnějším ohni a dobrota je na světě

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře :)