úterý 21. května 2013

Kuřecí karí s fazolkami

Tímto obědem jsem se inspirovala v Albert magazínu

Co potřebujeme (4 porce):
  • 500 g kuřecích prsíček
  • 2 lžíce oleje
  • 1 velkou cibuli
  • 2 stroužky česneku
  • rýži
  • 1 lžičku kari
  • 150 g zelených fazolek
  • 400 ml vývaru
  • 1 lžíci strouhaného zázvoru

  1. V pánvi rozpálíme olej a na něm osmahneme osolené kuřecí maso nakrájené na medailonky dozlatova. Jakmile je maso hotové, vyjmeme ho z pánve na talíř.
  2. Do výpeku dáme nastouhaný česnek, cibuli nakrájenou na kostičky, nastrouhaný zázvor a vše opékáme. Po pěti minutách přidáme kari, pepř, vývar a předsmažené maso. Přivedeme k varu, snížíme plamen a necháme pod pokličkou směs 20 minut probublávat.
  3. 15 minut před koncem přidáme k masu i fazolky a necháme směs dojít. Podáváme s rýží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře :)