sobota 18. října 2014

Jáhelná kaše s dušenými jablky


Pokud Vás už vaše ranní kaše nudí, vyzkoušejte tuhle. Nejlépe chutná lehce vychlazená.


Co potřebujeme? (1 porce)
  • 150 g tvarohu ve vaničce 
  • 50 g jáhel
  • 1 velké jablko 
  • skořici
  • třtinový cukr / oblíbený sirup nebo stévii
Postup:
  1. Jablko nakrájíme na malé kostičky, které podusíme v kastrůlku do měkka (podlijeme je troškou vody).
  2.  Jáhly spaříme horkou vodou a uvaříme je podle návodu.
  3.  Uvařené jáhly smícháme s tvarohem, jablíčkem a skořicí. Kaši si dosladíme oblíbeným sladidlem dle chuti. 
Preferujete sladké nebo slané snídaně?

4 komentáře:

  1. Tak tohle musím rozhodně vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dejte vědět, jak Vám zachutnala. Já ji miluju :)

      Vymazat
    2. Tak jsem se k tomu dostala až dneska - a bylo to výborné! :)

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře :)