Pokud ti chutnají fazolky, pak musíš toto jídlo vyzkoušet.
Co potřebujeme?
- 1 balení šmakouna
- 1 tofu natural
- balení mražených fazolek
- sůl
- pepř
- grilovací koření
- 1 nízkotučnou smetanu
- kuskus
- 2 vejce
- 2- 3 lžíce oleje
- 1 lžíci hořčice
- 2 stroužky česneku
- Šmakouna i tofu nakrájíme na kostičky a dáme je do větší plastové misky. Přidáme koření, prolisovaný česnek, olej, vejce, hořčici a promícháme. Misku uzavřeme a necháme odležet v lednici alespoň 2 hodiny.
- Naloženou směs osmahneme na teflonové pánvi.
- odle návodu si uvaříme kuskus.
- Rozmražené fazolky osmahneme na teflonové pánvi. Přidáme k nim sůl, pepř a na úplný závěr smetanu. Promícháme a krátce fazolky prohřejeme.
- Šmakouna s tofu servírujeme s kuskusem a takto připravenými fazolkami
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za vaše komentáře :)