pátek 30. ledna 2015

Šmakoun, tofu a fazolky v hlavní roli


Pokud ti chutnají fazolky, pak musíš toto jídlo vyzkoušet.

Co potřebujeme?
  • 1 balení šmakouna
  • 1 tofu natural
  • balení mražených fazolek
  • sůl
  • pepř
  • grilovací koření
  • 1 nízkotučnou smetanu
  • kuskus
  • 2 vejce
  • 2- 3 lžíce oleje
  • 1 lžíci hořčice
  • 2 stroužky česneku
Postup:
 
  1. Šmakouna i tofu nakrájíme na kostičky a dáme je do větší plastové misky. Přidáme koření, prolisovaný česnek, olej, vejce, hořčici a promícháme. Misku uzavřeme a necháme odležet v lednici alespoň 2 hodiny.
  2. Naloženou směs osmahneme na teflonové pánvi. 
  3. odle návodu si uvaříme kuskus. 
  4. Rozmražené fazolky osmahneme na teflonové pánvi. Přidáme k nim sůl, pepř a na úplný závěr  smetanu. Promícháme a krátce fazolky prohřejeme. 
  5. Šmakouna s tofu servírujeme s kuskusem a takto připravenými fazolkami

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře :)