středa 25. února 2015

Vegetariánské chilli con carne

Sójové maso příliš nevyhledávám, ale v této podobě je skutečně výborné.

Co potřebujeme? (4 porce)
  • 1 sáček sójového granulátu
  • zeleninový vývar
  • sůl,pepř
  • mletou papriku + chilli koření
  • 1 cibuli
  • 3 stroužky česneku
  • sójovou omáčku
  • 1 balení rajčatové passaty
  • rýži k podávání
  • 1 konzervu červených fazolí
  • 1/2 konzervy sterilované kukuřice
  • olej
Postup:
  1. Nejprve si uvaříme sójový granulát podle návodu na obalu v zeleninovém vývaru.
  2.  Na rozpáleném oleji  osmahneme cibuli nakrájenou na malé kostičky.Jakmile zesklovatí, přidáme k ní uvařený,zcezený granulát. 
  3. "Maso" krátce osmahneme a poté k němu přidáme sójovou omáčku a  mletou papriku,na které nešetříme.Směs podlijeme zeleninovým vývarem, ve kterém jsme vařili sóju a  přilijeme k ní rajčatovou passatu.
  4. Dále do omáčky přidáme kukuřici,fazole,koření a strouhaný česnek.Krátce prohřejeme.
  5.  Chilli con carne servírujeme s rýží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře :)