středa 17. června 2015

Plněné brambory s cottagem a tuňákem


Za kvalitu fotografie se omlouvám, berte to jako ilustrační obrázek pro představu :)


Co potřebujeme? (cc 3 porce)
  • cca 10 nových (větších) brambor
  • 180 g bílého cottage
  • 150g maďarského cottage (madeta)
  • konzervu tuňáka ve vlastní šťávě
  • sůl
  • pepř
Postup:
  1. Brambory očistíme a uvaříme je ve slupce. Poté je necháme zchládnout.
  2. Brambory přepůlíme a vnitřek vydlabeme do mísy. Vydlabanou směs promícháme s oba cottagy a tuňákem, přidáme sůl a pepř a vše promícháme. 
  3. Směsí naplníme brambory, které následně dáme na plech s pečícím papírem. V troubě upečeme dozlatova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře :)