pondělí 10. července 2017

Ředkvičková pomazánka







Nejlíp chutná na domácím pečivu, třeba loupáčcích nebo kváskovém chlebu, o těch ale zase jindy.
Co potřebujeme? (3 - 4 porce)
  • 1 svazek ředkviček
  • sůl a pepř
  • 150 g polotučného tvarohu
  • 150 g cottage
  • citrónovou šťávu
Postup:
  1. Ředkvičky omyjte a nastrouhejte je nahrubo. Lehce je osolte, nechte je pár minut odstát a slijte z nich případně přebytečnou vodu, kterou pustí.
  2. V misce smíchejte cottage s tvarohem a přidejte připravené ředkvičky.
  3. Pomazánku dle chuti dochuťte solí, pepřem a citrónovou šťávou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře :)