Co potřebujeme? (4 porce)
- 1 cibulei
- 1 lžíci medu
- 500g kuřecích prsíček
- 2 lžíce kvalitního protlaku
- 500 ml kuřecího vývaru
- sezam na posypání
- 2 lžíce worcestrové omáčky
- sůl
- pepř
- mletou papriku
- kari
- rýži
- 2 lžíce oleje
- podle potřeby kukuřičný škrob na zahuštění
- Rýži si uvaříme podle návodu s tím, že do vody přidáme 2 lžíce kari koření.
- Na oleji si orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku. Jakmile zesklovatí, přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso a med. Po třech minutách restování maso osolíme,opepříme a podlijeme vývarem.
- K masu přidáme protlak, mletou papriku,worchestr. Dusíme cca 15 minut (maso musí být měkké a propečené).
- Podle potřeby omáčku zahustíme kukuřičným škrobem.
- Maso podáváme s rýží a na taliři jej posypeme sezamem.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za vaše komentáře :)