Co potřebujeme? (4 porce)
- 2 menší jablka
- 2 hrnky ovesných vloček
- 2 lžíce medu
- skořici
- 1/2 hrnku vody
- 400 g bílého jogurtu
- hrst omytých rozinek
Postup
- Jogurt smícháme v míse s ovesnými vločkami, vodou a medem. Do druhé mísy si nahrubo nastrouháme jablka (popř.je můžeme nakrájet na drobné kostičky), promícháme je se skořicí a rozinkami.
- Plech si vyložíme pečícím papírem. 1/2 vločkové směsi naneseme na pečící papír,na vločky rovnoměrně rozložíme jablka s rozinkami a na ně rozetřeme zbytek ovesných vloček . Pečeme při 200°C 25 minut.
Tento štrůdl mám moc ráda :), i s hruškama je moc dobrý :)
OdpovědětVymazatVločkový? Znám jen ten klasický, takže tohl emožná zkusím :))
OdpovědětVymazatza me doporucuju vyzkouset!:)
VymazatFakt se povedl a byl dobrej
Vymazatto jsem rada
VymazatMyslíte, že by šel jogurt nahradit tvarohem?
OdpovědětVymazatmožná vaničkovým,trochu zředěný mlékem
Vymazat