Ďobáčky (vyrábí Kalma) seženete ve zdravých výživách, narazit na ně ale můžete i v Tescu nebo například v Globusu. Jde o výrobek ze sóji, kterou zrovna nevyhledávám, ovšem v tomto případě jsem si pochutnala.
Co potřebujeme? (2 porce)
- 1 balení ďobáčků
- 1/2 sáčku mražené Královské zeleniny (Albert)
- 1 malou cibuli
- 2 stroužky česneku
- 300 ml vývaru
- 1 sáček rýže
- sůl
- pepř
- mletou papriku
- olej
- Rýži si uvaříme podle návodu.
- Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme ji na troše oleje. Jakmile zesklovatí, přidáme ďobáčky, mraženou zeleninu a vše podlijeme vývarem.
- Po chvíli přidáme uvařenou rýži,nastrouhaný česnek a koření a vše povaříme asi 5-7 minut, dokud nebude zelenina měkká.
- Podáváme se sýrem a nakládanými okurkami.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za vaše komentáře :)