Co potřebujeme? (4 porce)
- 1 sáček sójového granulátu
- zeleninový vývar
- sůl,pepř
- mletou papriku + chilli koření
- 1 cibuli
- 3 stroužky česneku
- sójovou omáčku
- 1 balení rajčatové passaty
- rýži k podávání
- 1 konzervu červených fazolí
- 1/2 konzervy sterilované kukuřice
- olej
- Nejprve si uvaříme sójový granulát podle návodu na obalu v zeleninovém vývaru.
- Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli nakrájenou na malé kostičky.Jakmile zesklovatí, přidáme k ní uvařený,zcezený granulát.
- "Maso" krátce osmahneme a poté k němu přidáme sójovou omáčku a mletou papriku,na které nešetříme.Směs podlijeme zeleninovým vývarem, ve kterém jsme vařili sóju a přilijeme k ní rajčatovou passatu.
- Dále do omáčky přidáme kukuřici,fazole,koření a strouhaný česnek.Krátce prohřejeme.
- Chilli con carne servírujeme s rýží.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za vaše komentáře :)