Jsou naprosto famózní!
Co potřebujeme? (4 porce)
- 400g bílého hustého jogurtu (ideálně Hollandia)
- med a stévii dle chuti
- 4 hrsti kešu ořechů
- 250g mascarpone
- celozrnné oříškové sušenky (REJ nebo Emco například)
- Jogurt promícháme s mascarpone a podle chuti jej dosladíme medem a stévií.
- Ořechy nasucho opražíme na pánvi společně s dvěmi lžičkami medu. Za stálého míchání je krátce prohřejeme, aby se ořechy v medu pěkně obalily.
- Na dno skleniček dáme rozdrcené sušenky, na které navrstvíme připravený krém do cca poloviny sklenice. Poté celý postup ještě jednou zopakujeme.
- Nakonec krém posypeme připravenými ořechy a skleničky dozdobíme sušenkou. Podáváme vychlazené.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za vaše komentáře :)