Co potřebujeme? (4 porce)
- 1 balení mražených fazolek
- 4 kuřecí prsa
- sůl
- pepř
- 4 stroužky česneku
- čerstvou bazalku
- sójovou omáčku
- 2 lžíce oleje
- rýži nebo těstoviny jako přílohu
- cca 10 g solamylu
- kuřecí vývar
- cca 2 lžíce bílého jogurtu Hollandia
- Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme je , opepříme, potřeme je prolisovaným česnekem a nasekanou bazalkou, pokapeme je sójovou omáčkou a necháme je v lednici odležet 30 minut.
- Na pánvi maso osmahneme na troše olivového oleje, podlijeme jej vývarem a přidáme fazolové lusky. Krátce povaříme, aby se vše prohřálo a aby lusky změkly. Omáčku zahustíme solamylem, odstavíme ji a přidáme bílý jogurt pro zjemnění chuti. Podáváme s rýží.
Výborný recept! :P Na první pohled se mi moc nezdál ten jogurt, ale dodal omáčce tu správnou jemnost. S rodinou jsme si opravdu dobře pochutnali - vřele doporučuji! :D
OdpovědětVymazatTak to mě těší :)
Vymazat