Co potřebujeme? (2 porce)
- 140 g staršího chleba
- 400 g cherry rajčat
- 1 plechovku dobrého tuňáka ve vlastní šťávě
- salátové koření
- 40 g černých oliv
- lžíci olivového oleje
- balzamiko
- čerstvou bazalku
- Chleba nakrájíme na větší kostky a dáme jej upéct do trouby (na plechu s pečícím papírem) dozlatova.
- Rajčata omyjeme a přepůlíme.
- V míse smícháme upečené krutony, rajčata, olivy, natrhanou bazalku a tuňáka. Poté vmícháme olej, balzamiko a salátové koření. Salát necháme uležet alespoň 15 minut.
Mňam .. panzanellu jsem jedla přímo v Itálii a úplně jsi mi tím připomněla dovolenou. Moře, sluníčko a zeleninové salátky .. mňam :-)
OdpovědětVymazatwww.cookingwithsusa.blogspot.cz