Co potřebujeme? (1 štrůdl do formy na biskupský chlebíček)
- 130 g bílého jogurtu Hollandia
- 125g ovesných vloček
- med a stévie dle chuti na doslazení
- 1 polotučný tvaroh ve vaničce
- 50 g mletého máku
- mléko
- Vločky v misce promícháme s jogurtem a dle chuti je dosladíme. Necháme 10 minut odpočívat.
- Dle chuti si dosladíme i tvaroh.
- Mák svaříme se lžící medu v troše mléka.
- Na dno formy dáme polovinu vločkového "těsta", na které rozetřeme tvaroh.
- Na tvaroh rovnoměrně rozetřeme mák, který poté zalijeme zbylou polovinou vločkového těsta.
- Pečeme při 200 st. cca 30 minut.
Tip: do tvarohu můžete vmíchat i pár rozinek
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za vaše komentáře :)