Kuřecí karí s fazolkami
Tímto obědem jsem se inspirovala v Albert magazínuCo potřebujeme (4 porce):
- 500 g kuřecích prsíček
- 2 lžíce oleje
- 1 velkou cibuli
- 2 stroužky česneku
- rýži
- 1 lžičku kari
- 150 g zelených fazolek
- 400 ml vývaru
- 1 lžíci strouhaného zázvoru
-
V pánvi rozpálíme olej a na něm osmahneme osolené kuřecí maso nakrájené na medailonky dozlatova. Jakmile je maso hotové, vyjmeme ho z pánve na talíř.
-
Do výpeku dáme nastouhaný česnek, cibuli nakrájenou na kostičky, nastrouhaný zázvor a vše opékáme. Po pěti minutách přidáme kari, pepř, vývar a předsmažené maso. Přivedeme k varu, snížíme plamen a necháme pod pokličkou směs 20 minut probublávat.
-
15 minut před koncem přidáme k masu i fazolky a necháme směs dojít. Podáváme s rýží.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za vaše komentáře :)