úterý 7. května 2013

Pangas zapečený v bramborovém salátu

Osobně pangase v lásce nemám, ale pro jeho milovníky je to recept jako dělaný

Co potřebujeme ?(3 porce)
  • 3 filety pangase
  •  mraženou asijskou zelinovou směs,popřípade směs hrášek,kukuřice a mrkev-cca 300 g
  • 4 stroužky česneku
  • koření na ryby,sůl,pepř,majoránku
  • 2 vejce
  • 3 lžíce bílého jogurtu
  • pórek
  • 600g brambor
Nejprve si uvaříme si brambory (klidně ve slupce). Potom omyjeme pangase, potřeme ho kořením na ryby a dáme ho na chvíli zapéct v zapékací misce (popř.ho uvaříme v páře). Pangas nemusí být úplně upečený, protože ještě projde tepelnou úpravou:)
Poté co nám vychladnou brambory i ryba dáme do zapékací misky mraženou zeleninu,pangase nakrájeného na proužky, brambory protlačené přes sítko na přípravu bramborového salátu, vajíčka, pórek nakrájený na kolečka  a jogurt. Na závěr přidáme nastrouhaný česnek, sůl,pepř a majoránku. Vše dobře promícháme a dáme zapéct do trouby na cca 15-20 min při 180 st.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře :)