Tvarohových koláčů není nikdy dost
Co potřebujeme? (1 koláč)
Postup:
- Z mouky, měkkého másla, kakaa, medu (3 lžíce, pokud nemáte stévii, tak víc), vajíčka, stévie a jogurtu vypracuje tužší těsto. Pokud by se těsto příliš drobilo, přidáme do něj trochu více jogurtu.
- Těsto si rozdělíme na dvě poloviny-jednu dáme do lednice, druhou do mrazáku, kde jej necháme odpočinout na 1-2 hodiny.
- Vychlazené těsto z lednice vyválíme na pomoučeném vále a poté ho přeneseme do dortové formy, kterou si předem vyložíme pečícím papírem (u silikonové tato otravná činnost odpadá:).
- V míse si ušleháme tvaroh s pudinkovým práškem, náplň podle chuti osladíme medem a rozetřeme ji na těsto v dortové formě. Na tvarohovou vrstvu na závěr nastrouháme na hrubém struhadle těsto z mrazáku. Koláč pečeme při 200 st. asi 35 min.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za vaše komentáře :)