Jeden recept- dvě varianty. Záleží jen na Vás, zda si jej připravíte s tofu nebo s rybou. Díky skvělé kořeněné omáčce si pochutnáte tak jako tak.
Co potřebujeme (4 porce)?
Postup:
- Cibuli si nakrájíme na kostičky a osmahneme ji na oleji společně s řapíkatým celerem nakrájeným na tenké plátky.
- Po chvíli přidáme kešu oříšky. Jakmile začnou zlátnout, zalijeme je kokosovým mlékem, přidáme veškeré koření a najemno nastrouhaný česnek.
- Vše promícháme a ke směsi přidáme propasírovaná rajčata, tofu či rybu nakrájené na větší kousky a třtinový cukr. Směs necháme podusit pod pokličkou 10 minut.
- Kari podáváme s uvařenou rýží.
Inspirace: Lenka Požárová
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za vaše komentáře :)