úterý 5. května 2020

Ricottová pomazánka s tuňákem


Pomazánky miluju, díky nim má hned snídaně nebo svačina úplně jiný rozměr. Namazat ji můžeš i na bagetku jako pohoštění pro návštěvy.


Co potřebujeme?

  • 1 kelímek ricotty
  • 2 jarní cibulky
  • sůl, pepř
  • lžíci dijonské hořčice
  • 1 plechovku tuňáka ve vlastní šťávě
  • trochu citronové nebo limetové šťávy
Postup:

  1. Tuňáka nech okapat  v cedníku a poté ho pomocí vidličky v misce promíchej s ricottou a hořčicí. 
  2. Do pomazánky vmíchej na tenká kolečka nakrájenou jarní cibulku a dochuť ji solí, pepřem a citronovou/limetovou šťávou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře :)