Hovězí maso s okurkami a rýží
Co potřebujeme?- 500-600 g hovězího zadního masa
- sůl, pepř
- rýži
- 4 lžíce plnotučné hořčice
- 2 cibule
- 1-2 lžíce oleje
- sterilované okurky
-
Maso omyjeme, odblaníme, nakrájíme ho na tenké nudličky a naložíme ho na 15 minut v hořčici. Mezitím si cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme ji na rozpáleném oleji.
-
Jakmile zesklovatí, přidáme k ní maso i s hořčicí, podlijeme ho trochou vody, přidáme sůl, pepř a pod pokličkou vše za občasného míchání dusíme, dokud nebude maso měkké. Asi 30 minut před koncem přidáme k masu okurky nakrájené na kolečka. Podáváme s rýží.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za vaše komentáře :)