neděle 2. června 2013

Losos se salsou

Co potřebujeme?
  • 4 filety lososa bez kůže
  • 1 mango
  • bramborovou kaši jako přílohu
  • olej, sůl, pepř
  • 2-3 lžíce medu
  • 2 šalotky
  • citrónovou šťávu
  • 2 chilli papričky

  1. Lososa osolíme, lehce opepříme a upečeme v mikrovlnné troubě na crispu potřeném olejem (popřípadě ho z obou stran osmahneme na teflonové pánvi potřené olejem).
  2. Mango zbavíme slupky a nakrájíme ho na  malé kostičky do mísy. Přidáme 2 lžíce oleje, med, citrónovou šťávu a nakrájené chilli papričky se šalotkou a promícháme.
  3. Salsu necháme uležet v chladu alespoň 30 minut. Lososa podáváme s bramborovou kaší a s připravenou salsou.

    Inspirace: www.lapetit.sk

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře :)