úterý 5. února 2013

Ďábelské kuřecí ragú

Co potřebujeme?
  • 4 plátky kuřecích prsíček
  • olivy
  • 1 plechovku rajčat(nejlépe pasírovaných)
  • 2 cibule
  • 200 ml vývaru
  • 3 lžíce kečupu (nejlépe nedoslazovaného)
  • česnek, sůl, pepř, mletou papriku, chilli

  1. Maso si  nakrájíme na kousky, osolíme a orestujeme na pánvi na troše oleje. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky, přidáme ji k masu a dusíme, dokud nezměkne. Rajčata v plechovce si  mezitím zvlášt rozmixujeme ponorným mixérem(pokud si rovnou nekoupíme pasírovaná). Jakmile je cibule hotová, přidáme k masu rajčatovou omáčku a vše zalijeme vývarem. Do směsi nastrouháme čerstvý česnek, přidáme kečup a veškeré koření.
  2. Přidáme nakrájené olivy bez pecek, zakryjeme a 10 minut podusíme. Podáváme s rýží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře :)